L - S: 9:00 - 18:00
Duminica - INCHIS
021 311 83 29
0745 039 773
office@adriaexpert.ro
adrian@adriaexpert.ro
Image

HAZOP-HAZID

HAZOP HAZID este dezvoltat de ADRIA EXPERT si este un instrument excelent, o abordare riguroasă și structurată de evaluare a riscurilor, care vă permite identificarea problemelor operaționale, a pericolelor și a riscurilor, dar eficacitatea și eficiența unui studiu HAZOP HAZID depinde de competența liderului și a membrilor echipei. 

Aceasta metodologie va ajuta liderii și specialiștii să dezvolte abilitățile necesare pentru a realiza proiecte eficiente în ceea ce privește siguranța instalațiilor, costurile, proiectarea și managementul în organizațiile lor. 

De asemenea, metodologia HAZOP-HAZID este conceputa astfel încât să ofere participanţilor cunoştinţe şi abilităţi practice necesare pentru a efectua şi interpreta un studiu HAZOP HAZID în special în acele întreprinderi unde există procese tehnologice sau fluxuri de activităţi interdependente, folosind în acest scop exemple şi studii de caz, pentru a se asigura că procedurile
operaţionale sunt implementate şi sigure, iar punerea în funcţiune, pornirea şi funcţionarea instalaţiilor se desfăşoară fără probleme.

Identificarea pericolelor este fundamentală pentru proiectarea şi exploatarea în condiții de siguranță și funcționare a oricărui sistem, fie că este vorba un proces dintr-o uzină petro-chimică sau orice alt proces. 

Metoda de studiu HAZOP HAZID este practică, bine dezvoltată și este utilă în majoritatea aplicațiilor.
HAZOP HAZID (Hazard and Operability Analysis) – Analiza HAZOP HAZID este utilizata pentru a identifica posibilele pericole şi probleme operationale in termeni de defectiuni tehnice şi erori umane.

Cui se adreseaza aceasta Aplicatie:

evaluatorilor de riscuri profesionale,
auditorilor, 
inginerilor de proces, 
tehnicienilor si supervizorilor,
managerilor de uzine si fabrici, 
managerilor de proiecte din orice domeniu de activitate, 
responsabililor cu mentenanta proceselor,
responsabililor cu sistemele de siguranta 
Pentru detalii si comenzi, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0745039773 sau la adresa de e-mail office@adriaexpert.ro.
Image

Curs HAZOP-HAZID (2 zile)

Adria Expert, sub egida ARSSM Filiala Bucureşti-Ilfov, are plăcerea să vă invite la cursul de formare profesională continuă, cu durata de două zile, în metodologia și tehnicile H A Z O P / H A Z I D.

Participarea la acest curs va aduce cele mai bune rezultate pe termen lung în activitatea desfăşurată în întreprinderea/instituţia dumneavoastră şi vă va îmbunătăţi într-un mod semnificativ abilităţile de analizare şi de tratare ale riscurilor, în special cele din industriile de proces.
© Copyright 2020 HAZOP-HAZID. Un produs Adria Expert. Toate drepturile rezevate | Studii risc HAZOP - HAZID - SIL. Analiza risc tehnologic